concept

Mensen veranderen niet op één dag in een senior.

De leeftijd waarop iemand zich als een senior ziet is verschillend en afhankelijk van veel factoren, die te maken kunnen hebben met veranderingen in de gezondheid, werken, de woonsituatie etc.

Vitaal Wonen is een woonconcept voor de vitale senioren. Een concept waar het accent ligt op het vitaal en zorgeloos wonen, ontmoeten, recreëren, verblijven, voorzien van alle gemak en services, gericht op comfort en alle facetten van kwaliteit van leven. Het vitaal wonen concept is een maatwerk ontwikkeling. Belangrijk zijn de wensen van de toekomstige bewoners. De vertaling van deze wensen zal leiden tot een plek waar bewoners zich helemaal thuis voelen. Bij iedere ontwikkeling zal bezien worden op welke wijze het gebouw geëxploiteerd wordt evenals de mogelijkheden van koop of huur.

Het woonconcept van Vitaal Wonen voorziet in een luxe appartementencomplex voorzien van een gemeenschapsruimte, binnentuin, bibliotheek en ruimte voor wellness, fitness en recreatie.

Vitaal Wonen is nog een concept. Daarom vinden we het prettig wanneer u met ons meedenkt. Zodat we een woon- en leefomgeving kunnen bouwen waar iedereen zich thuis voelt. We zouden graag met u in contact komen. Heeft u een mening? Vul dan het contactformulier of het “bel me” veld in.

Bel me terug!

© 2018 Vitaal wonen | webdesign by BRANDRS